Sunday, January 11, 2015

Penitii by Jelitasieka

Hello Hijabister! gitew. Al Maklumlah post dekat blog ni setahun sekali kan. bila tiap kali January je baru kita rasa free sket nk post itu ini..

Baru lepas habis job Gegar Vaganza za zaaa so free lah untuk melayani anak, shuben dan diri sendiri..

lupe nak promote. Sebelum kita beranak tahun lepas, masa tu buyung yot yot bosan bosan tunggu hari nak beranak, kita dh start balik business online kita tapi kali ni kita re branding..haa ko hado?

PENITII ceritanya yang di terajui oleh kita sendiri Ratu Semanggol Salju dan diiringi oleh dayang-dayang kita Mirulficent, Myrashayla, Lanalui, Fammyzuzers, TitenMakHayam, Esah Cantik. Diorglah content, photograper, model, tukang jahit, tukang beli, pengkritik, semualah senang cerita! penggerak teraju mempromosikan penitii adalah anak-anak hayam jagaan merekalah..gitew.

Eh, ape lagi? silakan.. VISIT MY IG! kuiikuiikui 

penitiibyjelitasieka

Cheers!

Lulz.

Bila kau tengah takde kerja ke pape. kau mulalah mengelamun sampai tib tib munch kau rindu dekat orang tu lah orang ni lah, sape je yg terlintas masa kau tengah berkhayal tu

dengan pantasnya pasti tangan kau capai ipongpai kau then kau stalker segala jadahnya orang yang kau rindu tu

tapi tetiba bila kau bersungguh-sungguh nak stalker dia dh remove kau dan private. Kau Rase?

kau pun bengang dan kau membebel sorang kenapa dia block aku?

malas nk fikir panjang kau pun terus cari butang untuk BLOCK this person. Lulz

lepas tu kau pun pergilah dekat next person yang kau rindu tuh. Stalk punya stalk kau mesti nak cari caption or post dia yang berkaitan dengan diri kau. Kalau takde pun kau tetap nk jugak kaitkan status tu ditujukan untuk kau kan....?

walaupun dia suami kau, kau tetap nak dia nampak sweet post pasal kau.kalau takde mesti kau amik ipongpai dia senyap2 kau snap gambar buat caption "My Selimut Tetangga" pastu org pon like beribu K and komen "SWEET" kau pun senyum sorang dan happy sepanjang hari..hiks. Perangai.